Matthijs Bosman

Certified Trainer and Health Coach

Over

Mijn naam is Matthijs Bosman en ik ben 23 jaar, woonachtig in Vaassen en een groot sport liefhebber. Korfbal, Voetbal, Kickboksen en MMA. Op mijn 18e gestart met de opleiding Sport & Bewegings Coördinator niveau 4 op het Deltion College te Zwolle, al vroeg wist ik daar dat ik naast sport in de fitnesswereld mijn toekomst zag.

Met stage en parttime functie een fysiofitness bedrijf gestart (Fysiofit Veenstade te Vaassen), als Fitness Instructeur en Groeples docent. Hier veel ervaring opgedaan en geleerd van collega’s binnen de Fitness én Fysiotherapie.

“Het was dan ook van jongsafaan altijd een droom geweest om iets met sport te gaan doen”.

Na een aantal jaar bij Fysiofit Veenstade aan het werk gegaan bij een groot centrum in Apeldoorn: Ten Tije Sport & Wellness beleving. Hier als voornamelijk Fitnessinstructeur en groeplesdocent bij inval gewerkt.

Na een jaar bij Ten Tije Sport & Wellness beleving gewerkt te hebben werd het tijd voor de volgende stap en ging ik aan de slag terug in Vaassen bij Anytime Fitness Vaassen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Opleiding

Met de jaren veel verschillende cursussen en opleidingen gedaan om zoveel mogelijk kennis en vaardigheden op te doen voor het werk als Personal Trainer.

  • Fitvak A
  • Fitvak B
  • AALO Master Trainer level 3
  • Bodysupport Coach